Testingtesting

Hei. 

Jeg har tenkt å begynne å skrive litt om hvordan studentlivet er her i Gdansk, og hvordan jeg trives som medisinstudent her nede.

Jeg tenkte bare skrive litt kort om meg selv i dette innlegget.

Mitt navn er Aurora Gulbrandsen Kinstad, jeg har bodd en uke i Polen sammen med kjæresten min Martin og hunden min Mira. Både Martin og jeg skal begynne å studere medisin i år og er ikke ferdig (forhåpentligvis) før 2021!!! altså er det en 6 års lang utdanning. Byen vi bor i heter Gdansk og er en utrolig fin havneby. Vi har fått en leilighet rett ved skolen som vi er veldig fornøyd med.

Jeg har gått et forkurs i medisin på Atlantis medical collage i Spania, og har hatt Anatomi og fysiologi, og sykdomslære som fag der. Føler det kommer godt med nå som jeg skal begynne ordentlig på medisin og grave meg enda dypere ned i disse fagene, og mange, mange andre fag.

Fadderuka begynner nå på Mandag og jeg begynner å bli ganske klar for å få struktur på hverdagen igjen. Har trossalt hatt fri fra skole siden påsken. (har selvfølgelig gjort endelig biologi og kjemi etter det, men ikke noen timer jeg har måtte møte opp til).

Det blir veldig spennende å møte andre medisinstudenter som vi skal gå sammen med her de neste 6 årene.

Jeg er ikke helt sikker på hva som skal skje den kommende uken, men tror det blir veldig gøy uansett hva som skjer.

Vi har allerede hatt et møte med helsevesenet her nede noe som ikke var veldig positivt, vi var riktig nok på akutten, men vi fikk beskjed om at det var her vi måtte være om man skulle ta en X-ray av lungene. Det endte med at vi måtte vente 9 timer før vi fikk komme inn og tatt blodprøver og x-ray.. helt håpløst. Vi må tilbake igjen på Søndag fordi Martin ikke er blitt frisk enda. 

Om det er noen som lurer på noe, så er det bare å skrive i kommentarfeltet.

God lørdagskveld.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg