Dag 1

Hei.

Nå er vi ferdig med dag 2 av orientation week, og har fått mange nye inntrykk.

Det første vi gjorde da vi kom på skolen var å skrive oss inn, og så bar det rett inn til et informasjonsmøte. Vi ble delt inn i grupper som vi skal være i resten av uka. Rett etter informasjonsmøte hadde vi polsk med den gruppen vi var delt inn i, og utrolig nok kom jeg og Martin i samme gruppe!!
Vi ble fort kjent med de i gruppa vår og omtrent 95 % av alle elevene her er svensker, så vi snakker egentlig ikke engelsk her nede noe som ikke var forventet i det hele tatt, men det er jo veldig deilig da for da blir det litt mer avslappende forhold. Etter polsk timen var det rett til legen for å ta blodprøver og x-ray av lungene. Det gikk veldig fort og var noe alle måtte gjøre for å sjekke om man hadde tuberkulose eller hadde hatt det tidligere.

Så var det duket for fadderuke med fadderne våre, og ble delt inn i grupper på ca 10 stk. Vi møttes på en parkeringsplass for mingle litt, og det var gratis drikke til alle som ville ha. Videre dro vi hjem til fadderne våres hvor vi fortsatte å mingle og ble kjent med mange nye mennesker fra mange forskjellige land. Siden vi måtte opp tidlig dagen etter så ble det ikke så seint, men det gjorde ingenting.. Alle dro hjem i 12-1 tiden.

gleder meg til i morgen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg