Pub crawl

Hei igjen. 
Dag 2 startet litt for brått for min del, og å stå opp kl 06.30 etter en kveld ute på byen var ganske hardt. Vi startet dagen med et nytt informasjonsmøte som varte to timer, og  som var egentlig ganske unødvendig. Etter informasjonsmøte var jeg ganske sliten, for etter en natt med lite søvn blir jeg alltid dårlig, så jeg måtte dra hjem for å sove litt. Sov i to timer før jeg måtte tilbake igjen for en medical examination, som gikk veldig bra. Etter det dro vi hjem for å slappe av, for to timer senere skulle vi møte faddergruppen vår til pub crawl.

Pub Crawl var veldig morsomt, er gøy å være med på noe sosialt på kvelden for å bli bedre kjent med folk her nede. Skal jo trossalt studere med de fleste i 6 år til, så er fint å bli kjent med så mange som mulig, så fort som mulig. 
Det var en veldig koselig kveld, og vi fikk sjansen til å snakke med flere 2. klassinger som delte sine erfaringer om første året. Det ble veldig tidlig i går i og med at vi måtte opp 07.00 dagen etter. Var veldig glad da jeg sto opp i dag tidlig at det ikke ble så seint kvelden før, men vi var faktisk de siste som dro og klokka var bare 11.00 da vi dro.. men koselig var det uansett. 

Av det vi har hørt av 2.klassingene blir det veeeeeldig mye lesing, lite tid til soving, og generelt ikke noe tid til trening.. så det høres jo supert ut! hehe, er jo ikke løgn at medisinstudiet er hardere enn andre studier, så det kommer til å bli interessant hvor mye vi faktisk må lese i år. 

Ha en fin onsdagskveld. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg