Uka som gikk

God Søndag! 

Da var det Søndag, og første uka på universitet er offisielt over. Uka om gikk har virkelig levd opp til forventningene, og har vært veldig bra. Har blitt kjent med mange fantastiske mennesker og bundet nye vennskap med mange fra flere forskjellige land. 

Vi har allerede hatt en uke med språk, som var veldig bra, kan allerede telle til 29! Stolt.. hehe. Uten om det har vi ikke hatt så mye fag, men mye informasjonsmøter.
Jeg tenkte egentlig bare å legge ut mange bilder, også skriver jeg litt under hvert bilde. 

På Onsdag var det en sitdown, hvor vi alle skulle ta på oss fine kjoler og pynte oss til en 3 retters middag på Scandic hotell. Det var kjempe gøy og maten var utrolig god. Som vanlig ble det ikke så seint, fordi vi måtte opp 07.00 dagen etter, men det er deilig å komme hjem å få en god natt søvn. 

Dette er Sara, hun er i klassen min. Vi er en klasse på 11 personer som har alle fag sammen. Vi er veldig fornøyd med gruppa vår. Jeg si er vi, fordi jeg og Martin kom i sammen gruppe IGJEN. Det er utrolig deilig at vi har alle fag sammen, for da kan vi diskutere ting vi har hatt i timen osv. 

På fredag var det en høytidelig seremoni, hvor vi ble møtt av alle de viktigste lederne på universitet. Ganske kjedelig, men de tok det veldig høytidelig. Måtte ha på fine klær, selvom man hadde den frakken over, litt unødvendig spør du meg. 

Dette er litt av den fine gruppa vår, her er alle sammen svensker bortsett fra Martin og meg, så det går som regel i norsk. 

Her er vi en stor gjeng ute å spiser i Stare Miasto (Gamle byen).

Igår var vi først på et norskt faddervors, som var sykt bra. Hadde masse leker og ble enda bedre kjent med Martin. vi er 16 Nordmenn her, og 3 av guttene heter Martin. Det er sykt. Martin er så søt og snill, vi er blitt skikkelig gode venner allerede. 

Vi var ute ved en Beach Club i Gdansk, det var så sykt mange der, men det var veldig gøy. 

Håper dere får en kjempe fin Søndag. Jeg og Martin skal bare slappe av, se litt i skolebøker og kanskje gå en tur. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg