Group 15

For første gang i hele år møttes gruppa vår utenfor skolen. Det var kjempe koselig å bli litt bedre kjent med de jeg har tilbrakt hverdagen min med dette året. Vi er en gruppe på 11 personer, 2 amerikanere, 2 nordmenn, 1 tysker og resten svensker.. Så blir ikke veldig mye engelsk, som egentlig er litt dumt med tanke på at da blir de som ikke forstår litt utenfor.. Men sånn er det når 3/4 av hele trinnet er svensker eller forstår svensk. Uansett, så var det veldig koselig å bli bedre kjent med gruppa. Vi bare satt å snakka, tok noen øl(vin) og bare koste oss.

Siden det er utrolig mye lesing, så blir det ikke mye tid til trening, men nå har både jeg og Martin gått inn for å trene minst 3 ganger i uka. Er så trist å se kroppen forfalle, spesielt når jeg for et år siden var så bra trent som jeg aldri har vært før. Vi har drevet med CrossFit 1,5 år nå cirka og heldigvis har Gdansk flere CrossFit sentre her nede. Så i går dro vi på CrossFit og det var så utrolig deilig å få bevegd litt på kroppen sin igjen. Har jo vært ute å løpt litt, men har ikke blitt spesielt mye styrke, så skal bli bra å få bygd opp styrken i kroppen igjen.

Det som er positivt med trening er jo at man ikke får dårlig samvittighet for at man ikke leser, for da vet man at man gjør noe som er bra for kroppen sin, isteden for å sitte på sofaen å se TV, som egentlig bare er bortkastet tid.

Slenger med et bilde som jeg har lagt ut før, men her er en del av gruppa vår:

Nå er det tilbake til lesinga, håper alle får en fin onsdagskveld.

-Aurora

Våren er endelig her!

I går var det helt sykt varmt her, var ute å løp, og angret med en gang på at jeg hadde tatt på meg så mye klær. Det var utrolig deilig å føle litt varme på kroppen igjen etter en veldig kald og trist vinter. Her nede har det omtrent ikke vært snø, men fortsatt vært veldig kaldt, så det blir så deilig med litt sol på kroppen igjen.

Dagen idag skal for det meste gå til embryologi lesing, det er et ganske tørt fag som jeg egentlig ikke er veldig interessert i, men skal prøve å snu tankegangen min litt så det blir litt artigere å lese. Skal trossalt ha eksamen i det om 1,5 uke.. Usj

Var forresten helt sykt fin solnedgang i går, men glemte helt å ta vanlig bilde, så får bli bilde fra snapchat.. Her kan dere også se temperaturen, det var helt sykt varmt!

Uansett, håper dere får en fin tirsdag.

Prøver på nytt..

Heihei.

Et halvt år har gått og det er kun 3 mnd igjen av første året, og det er helt sykt hvor fort det har gått.

Jeg har stått alle eksamner til nå og er veldig fornøyd med det. Jeg kan ikke si noe annet enn at det har vært et veldig hardt år, med utrolig mye lesing og pugging, men det er såå verdt det.

Vi har embryologi eksamen om to uker, så tiden går egentlig mest til å lese til den eksamenen. Vi valgte å bli i Polen denne påsken på grunn av denne eksamenen. I løpet av hele året har det vært lite fokus på embryologi så derfor måtte vi ofre skiferien hjemme i Norge i år, dessverre..

Forrige uke hadde vi faktisk vår første praktiske time som var utrolig kult.

Skal prøve å blogge litt oftere og oppdatere dere om livet her nede.

Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre.