Mini ferie

Denne helgen har egentlig vært en liten mini ferie i og med at søstra mi har vært her. Det har vært så utrolig koselig å ha besøk hjemmefra, og virkelig få tankene bort fra skole litt.

Hun dro i går og holdt faktisk på å miste flyet. Tiden bare fløy fra oss, og plutselig var det 1 time til flyet gikk og vi var fortsatt hjemme, helt sykt at hun faktisk fikk bli med. Takket være en kjempe snill flyvertinne fra SAS så ordnet heldigvis alt seg.. Må bare si jeg elsker SAS. Skikkelig bra kundeservice, som er det viktigste et flyselskap kan ha.

Mandag var det helt sykt fint vær her, 21 grader i sola og en skikkelig god vårdag rett og slett. Vi gikk derfor ned til gamlebyen tok noe å drikke og en milkshake. Det var utrolig mange folk ute denne dagen i og med at det er Polens nasjonaldager. Det kryr forresten av nordmenn i byen om dagen, det er helt sykt, uansett hvilken restaurant man er på kan man alltid høre norsk rundt seg.

Dagen idag har gått til lesing, i og med at det ikke ble det i helgen har vi litt å ta igjen, men det gjør ikke noe. Det begynner å nærme seg kollokvier nå så bare å stå på den siste mnd før eksamen står for tur.

Håper alle hadde en fin helg, og får en fin uke.

Jeg sto!

Heihei, og takk for sist.. En stund siden nå, men som dere kanskje skjønner er det mye å gjøre her nede på medisinsstudiet.

Men som dere kanskje skjønner klarte jeg embryo eksamen, og ikke nok med det men jeg fikk en bra karakter også, så bra at lærerene trodde jeg juksa..uff, lang historie. Men jeg gjorde ikke det, var bare super forberedt og hadde stått på i flere uker. Det er så dumt at lærerne er så skeptiske til at man får en bra karakter, skjønner meg virkelig ikke på det.

Forrige uke hadde vi også IT og biostatistikk eksamen som gikk bra, så nå er det bare fokus på anatomi og histologi de neste to mnd, og har bestemt meg for å bli verdens mester i neuroscience, Hehe.

Forrige helg hadde jeg bursdag samtidig som en annen vennine her nede, så vi bestemte oss for å feire den sammen. Det ble en kjempe fin feiring med alle de nærmeste vi har rundt oss her nede. Vi lagde drinker, sang til idyll og bare koste oss, rett og slett.

Denne helgen har jeg besøk av min fantastiske lillesøster. Det er så koselig å få besøk av familien ned hit, for da gjør man noe annet enn å sitte i stua å leser. Været har også vært fantastisk så, jeg har det absolutt helt supert.

Idag tenkte vi å ta turen til Sopot, for det er så fint der, men lange strender og fine gågater. Men først skal vi ta en ordentlig frokost først. Håper alle får en fin søndag, og koser seg like mye som meg.