tredje året, here we goo!

Heihei. 

Da var det på’n igjen da! Tredje og siste harde året med masse teori og pugging. Har allerede kommet godt igang med pathomorphology and pharmacology. Endelig føles det ut som at jeg faktisk går medisinstudiet. I år har vi mange flere kliniske fag enn vi hadde i fjor, som gjør at vi virkelig blir kastet ut i livet som medisin studenter. 

Sommeren gikk fort som alltid, og den har bestått av mye jobbing og praksis. Hadde 3 uker på legekontor som var utrolig lærerikt + en uke i ambulansetjenesten. Selvom det har vært mye jobbing, har det vært en utrolig lærerik sommer. 

Fikk heldigvis til en uke på Island med familien, å fy søren så fint Island er. Vi red på Islandshester, badet i varme naturlige kilder midt på fjellet, og så Geysir som er vel noe av det Island er mest kjent for. Er det ett land dere MÅ ha på Bucketlisten deres, så er det Island. 

 

Var også i et utrolig koselig bryllup til i august i Sverige. Det var fetteren til Martin som giftet seg på en nydelig herregård i Sverige. Det er alltid så koselig med bryllup, med morsomme og tårefylte taler, selvom jeg er veldig glad for at jeg slapp å si noe. 

Jeg og Martin var også en uke i Hillerød hos vennene våres Anne-Marit og Fredrik som studerer sitt siste år på fysioterapistudiet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forrige helg feiret vi fine Elise sin bursdag,og vi overrasket henne i Sopot. Jessica, Martin og jeg ventet på Erlend og henne på en restaurant uten at hun ante noen ting. Det ble en utrolig koselig kveld, med mye latter. Det er deilig å gi litt slipp på lesingen av og til og bare kose seg. 

Nå skal jeg legge meg, opp tidlig for å trene med Elise også skal jeg arrangere jentekveld med gjengen her nede. Blir pizza og vin og det kommer til å gjøre kvelden fin 😀 hehehe 

Ha en fin helg.