Lysere tider

Endelig begynner sola å titte frem igjen etter 3 mnd med mørke-tid. Det er så utrolig deilig å våkne opp på morgenen å se sola skinne inn gjennom vinduet. Nå har man faktisk lyst til å stå opp av senga å få noe ut av dagen. Jeg merker at jeg går inn i vinterdepresjon når det er som værst av både kulde og mørke.

Jeg og Martin startet denne søndagen med en herlig tur i parken like ved der vi bor. Det er egentlig ganske mange parker rundt oss, men vi har ikke så mye tid til å gå i de før i dag. Det er -3 grader ute, men det er strålende sol som faktisk varmer. Vet om en liten hund som også var veldig glad for å få en ekstra lang tur for en gang skyld.

Vi fikk tilbake indre medisin deleksamen i går og det gikk heldigvis bra. Hadde en veldig god følelse når jeg hadde den, så hadde egentlig blitt veldig overrasket om det ikke hadde gått bra.

Denne uken har vi om hudsykdommer i sykdomslære, så i dag skal jeg egentlig bare repetere notatene mine så jeg er klar til timen i morgen. Vi har kun 4 temaer igjen i sykdomslære også er det siste deleksamen før siste og avsluttende eksamen. Det er helt utrolig hvor fort det har gått! Bare 4 temaer igjen.. nå er riktignok de temaene de vanskeligste temaene vi har i det faget, men uansett er det helt utrolig at vi snart er ferdig og jeg begynner faktisk å se lyset i enden av tunnelen.

Håper alle får en fin søndag, så snakkes vi plutselig.

– Aurora

 

 

Nytt år, nye muligheter

Hei. Da var vi allerede godt ut i 2018, det er faktisk 7. MARS!!? allerede.. det er helt sykt hvor for tiden går. Det er bare 4 mnd igjen av tredje klasse og jeg skjønner virkelig ikke hvor det har blitt av tiden.. mest sannsynlig nede en av de mange 1000 sidene jeg har lest siden vi begynte. Januar var et rent mas, men jeg kom meg igjennom den mnd i år også, og forhåpentligvis er det siste gang jeg må gjennom en så hard januar.  

Akkurat nå driver jeg å leser til “internal” deleksamen som jeg har nå på lørdag. Det er heldigvis ikke noen deleksamner etter den jeg har på lørdag før 14.april!! kan ikke huske sist gang det gikk så lang tid mellom to deleksamner. Det blir utrolig deilig med en vanlig hverdag igjen. 

Dette semesteret har vi veldig mye praktisk, onsdag, torsdag og fredag er faktisk kun praktiske dager. Onsdag har vi nevrologi, torsdager har vi kirurgi og pediatri, og fredager har vi indre medisin, så veldig mye praktisk som dere skjønner. 

Mai og juni blir noen travle måneder med så mange eksamner at jeg ikke engang har telling, tror det er 8 eksamner tilsammen på 21 dager i juni, men kan egentlig ikke tenke på det, må nesten bare ta det som det kommer og jeg skal hvertfall gjøre mitt beste og jeg VET jeg kommer til å klare det. 

Et lite motivasjonsbilde: 

Håper dere har fått en fin start på 2018, og at dere får en fin vår. Jeg skal prøve å oppdatere litt oftere, men kan ikke love noe med tanke på at jeg så og si enten sitter med nesa i en bok hele dagen eller er på sykehuset/skolen hele dagen.