Vi flytter!

Hei igjen, plutselig har jeg veldig motivasjon for å blogge litt – har muligens med fordi jeg har mindre lyst til å lese.. hehe. Men tenkte jeg skulle stikke innom å si at vi skal flytte. Det kommer til å bli ganske trist å forlate leiligheten vi nå har bodd i 3 år, men vi føler det er på tide med en forandring. Vi flytter ned til gamlebyen i et leilighetkompleks som er 2 år gammelt, ligger rett ved elven og har en utrolig fin beliggenhet. Den ligger også rett ved en stor park som er perfekt til å ta seg en joggetur i eller ta en lang tur med Mira.

Det ble egentlig veldig bråbestemt fordi vi har tittet på leiligheter kanskje en mnd nå og tenkt at vi skal flytte ned til gamlebyen til neste skole år, men så kom Martin i kontakt med en dame som eide denne leiligheten og vi bestemte oss for å dra å se på den. Når vi kom dit falt vi helt for den, og vi følte at dette var leiligheten for oss, men om vi ville leie den så måtte vi overta den fra og med neste mnd, altså i Mai noe vi egentlig ikke helt ville men problemet var jo at vi ville ha den leiligheten så vi var bare spontane og bestemte oss for å gjøre det. I og med at vi ikke har så mange prøver denne mnd (bortsett fra den vi har på nå på lørdag) så fant vi ut at vi skulle klare det.

Vi har en del ting vi må få solgt før den tid, men vi håper at med litt effektivitet så går det nok bra. Tenker nok å ta en helg å bare få gjort alt som trengs, og forhåpentligvis går det fint.

Jeg har egentlig ikke noen fine bilder av leiligheten men kan vise dere de jeg har, så dere får et lite inntrykk av hvordan den ser ut.

 

 

 

 

Den er veldig lys og fin, og perfekt størrelse for oss 2. Den har også en stor balkong som har sol fra morgen til kveld!

Men nå må jeg nesten løpe til timen, har pathophysiology også har jeg onkologi forelesning etter det.

Håper dere får en fin tirsdag.

– Aurora

Nå begynner det!

Da var en strålende påskeferie over for i år, og må bare si at det var fantastisk, både å få litt avstand fra all lesing, men også se familie og venner igjen. Foreldrene mine har akkurat kjøpt seg ny hytte på fjellet hvor vi var fra torsdag til søndag. Etterpå dro vi til hytta til Martin og var med familien hans der de resterende dagene. Her i Polen får man påskeferie fra skjærtorsdag til onsdagen uken etter, noe som er irriterende for da er jo alle i Norge så og si halvveis i ferien sin allerede, men det er noe man ikke kan gjøre noe med så da får man bare være glad for de dagene fri man faktisk får.

 

 

 

På lørdag har vi vår tredje farmakologi deleksamen, og jeg har ikke lest så bra til hver time så sitter å nipugger nå uken før prøven, noe jeg egentlig alltid gjør..hehe. Men jeg har merket at jeg jobber best under press. Forrige deleksamen hadde vi 3,5 dag på å lese gjennom alle medisinene og da fikk jeg overraskende bra karakter, så håper virkelig det går denne gangen også. Som sagt må vi jo har 60% på alle deleksamenene for å komme til den avsluttende eksamen.

Håper dere har hatt en fin påskeferie og nytt påskesola like mye som meg.