Pediatri

God mandag! 

Eller egentlig ikke så god mandag, for har blitt syk.. men håper det bare er en sånn en-dags forkjølelse.. hehe. Har ikke tid til å være syk nå, men man kan dessverre ikke bestemme sånne ting. For tiden er vi på barneavdelingen, så sånn sett passer det heller ikke akkurat å være syk, for det er ganske syke barn med veldig lavt immunforsvar (vi er på kreftavdelingen) så vil helst ikke være i nærheten av de barna, så har egentlig bare holdt meg i bakgrunnen i hele dag. 

Etter skolen har jeg egentlig bare ligget i senga og sovet eller sett på film, heldigvis har jeg en super samboer som tar vare på meg. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten han når jeg er syk. I morgen må vi begynne å lese til emergency eksamen som er på fredag, hadde bare rett og slett ikke energi til å lese til den idag. Håper virkelig den er lett, siden vi bare har 3 dager på lese til den. Forresten så fikk vi vite når nevro-eksamen blir flyttet til idag – 3.mars!! 1,5 mnd etter den egentlig skulle være så må jo nesten lese hele faget på nytt igjen, for man glemmer detaljer så sykt fort.

well, fake a smile ? 

Håper dere har en finere start på uka enn det jeg har hatt. 

– Aurora 

 

 

Out And About

Hei, og god morgen!

Vi hadde det sykt koselig igår, det var kun oss jentene i begynnelsen og alle hadde tatt med seg noe hver så det ble typ en tapas. Jeg tok med ost og kjeks, Aina hadde lagd laksewrap også var det litt forskjellig snacks. Vi spilte Alias og laget mitt vant. Johoo 😀

Martin og gutta kom seinere, de hadde sett på kamp og hadde spilt FIFA men det var veldig ålreit å bare være jentene også for en liten stund hvertfall. Siden vi har så forskjellige timeplaner alle sammen, så sees vi veldig sjeldent. Tror egentlig vi ikke har møttes sånn ordentlig siden sommeren!?

Her kommer et lite bildedryss fra gårsdagen:

Processed with VSCO with f2 preset

Seinere idag skal jeg spise lunsj med ANSA styret, også skal vi på teamWOD – blir interessant for det er en av de værste øktene vi har i løpet av uka. så wish me luck!

Jeg får begynne å fikse meg litt, så jeg faktisk ser oppgående ut.

– Aurora

Brunch

Heihei. Tenkte jeg bare skulle titte innom for å si god lørdag. Jeg og Martin sov helt til 11.30 idag, tror det er første gang jeg har sovet så lenge siden sommerferien. Kunne nesten ikke tro at klokken var så mye når vi våknet. Jeg pleier egentlig å få litt panikk når jeg sover så lenge for jeg føler jeg kaster bort så mye av dagen hvis jeg sover lenge. Siden vi ikke hadde eksamen idag, bestemte vi oss for å gå ut for å spise frokost – eller det ble vel nærmere sagt en brunch? Vi bestemte oss for å teste ut en av lokalrestaurantene som er i nærheten av her vi bor. De hadde utrolig god frokost, så dit skal vi igjen.

Jeg tok polsk frokost, og Martin engelsk frokost.

Deretter dro vi innom Forum for å se etter hvit dress til Martin. Det ble dessverre ingen dress, siden de tydeligvis ikke selger det i noen butikker i hele Polen ifølge en butikkansatt, så da bare ga vi opp. For noen dager siden fant vi en nettside som skreddersyr dresser, så vi bare bestemte oss for å bestille fra den siden istedenfor. Hockerty.com for de som er interessert i å vite det.

I kveld skal vi jentene her nede til Elise på spillkveld/ost og vin kveld, og Martin får besøk av noen gutter fra klassen. Regner med at vi blir å dra ut seinere, men vi har meldt oss på trening i morgen, så får prøve å ikke bli for lenge ute i kveld.

Håper dere får en fin lørdag.

 

– Aurora

Well, that’s just great!

Hei igjen! Vet dere hva??!! Vi har vi akkurat fått vite at eksamen i morgen er avlyst, noe vi fikk vite 12 timer før vi faktisk skulle ha eksamen. Aah, det skulle ikke vært lov, men rektor på skolen sendte ut et offisielt brev til alle om at alt av skole “aktiviteter” er kansellert, å dette fordi borgemesteren i Gdansk ble knivstukket under et veldedighetsarrangement på søndag, og dessverre døde på mandag. Begravelsen hans er i morgen og alle som vil skal ha mulighet til å komme i begravelsen hans.

Det er selvfølgelig kjempe trist og tragisk, men skulle gjerne fått beskjed litt før 12 timer før vi faktisk hadde en stor eksamen vi har lest på i over lengre tid. Velvel, da var det kun en ting å gjøre, og det er å klappe igjen boka, legge seg i senga å starte “Sex Education” på Netflix. Har noen flere sett den serien? Jeg er kun på episode 2. men jeg liker det så langt!

Finnes det noe bedre enn å ligge i senga, spise sjokolade, å se serier? I think NOT!

I morgen skal jeg og Martin ut å se om vi finner en dress som han kan ha i bryllupet. Vi tenker å gå for hvit dressjakke med svarte detaljer og svart dressbukse, så håper vi finner en her i Gdansk.

– Aurora

Pangstart!

Hei og godt nyttår, om man fortsatt kan si det ?

Jeg er godt i gang med det nye året og sitter for tiden å leser til nevrologi eksamen. Kjenner at jeg ikke helt husker hvordan jeg pleier å lese til eksamen, har ikke gjort det siden jeg leste til sykdomslæreeksamen jeg hadde i september, og det begynner å bli en stund siden.

Her sitter jeg å blogger i steden for å lese til eksamen som vanlig. Gleder meg bare til å få denne eksamen overstått, sånn at jeg kan få en normal hverdag igjen. Vi får faktisk ferie om en ukes tid, og har fri i hele 3 uker! Det blir deilig. Skal egentlig jobbe for det meste, men har tatt meg en uke fri til å gjøre andre morsomme ting også. Jeg og Martin skal bla. på Kielbåten, også skal vi 4 dager til Bodø for å besøke bestevennene våre (som også er våre forlovere), for ja vi er forlovet!! Vi skal gifte oss til sommeren i Malta, så vi gleder oss litt ekstra til 2019, men mere om det senere.

Jeg hater eksamensperioder fordi da blir leiligheten så sykt rotete for vi tar oss liksom ikke tid til å rydde, vaske klær, rydde inn og ut av oppvaskmaskinen osv. Føler det blir så kaos her, og det er også en av grunnene til jeg gleder meg til å få denne eksamenen overstått, sånn at vi kan vaske og rydde leiligheten. Er det flere som er sånn? Som bare lar leiligheten forfalle når man har noe annet viktig å gjøre? Mange av vennene mine er sånn at de heller rydder leiligheten enn å lese f.eks. men jeg har aldri vært sånn. Rydding har liksom alltid kommet til sist.

 

 

Får komme meg tilbake til lesingen, men håper dere får en fin helg også får dere krysse fingra for meg at eksamen går bra i morgen.

-Aurora