Norge, here I come!

Hei og god torsdag.

Dagen idag har egentlig vært ganske hektisk. Vi var ute i går og jeg var relativt slapp da jeg våknet idag tidlig – eller det var vel ikke så tidlig (11.17), men var fortsatt sliten.

Vel, vi kom oss opp, drakk en smoothie og dro på trening for å få svettet ut alkoholen litt. Det var ikke en veldig effektiv treningsøkt men ble en EMOM med powerclean, squatclean og frontsquat, også avsluttet vi økten med å løpe gerilja.. var sånn passe sliten etterpå for å si det sånn.

Etter trening dro jeg og Elise til brudekjolebutikken for å prøve brudekjolen min en siste gang for å gjøre litt små justeringer her og der. Den er sååå fin! Gleder meg så sykt til å bruke den på bryllupsdagen, og ikke minst vise Martin hvor fin den er.

 

Nå sitter jeg på flyplassen og venter på at flyet til Norge skal boarde. Mamma kommer og henter meg på flyplassen så drar vi rett til resö. Gleder meg sykt for er sikkert nesten et år siden jeg har vært der, så det blir utrolig deilig å dra ned dit igjen og få litt ro i sjela.

Håper dere får en fin dag så snakkes vi plutselig!