Sommer og skolefri

Hei fint folk.

Da var det onsdag allerede og vi reiser faktisk snart hjem for sommeren noe som er helt ubeskrivelig deilig. Dette året har gått så sykt fort og jeg skjønner egentlig ikke hvor det har blitt av.

Det har vært et utrolig fint år med mange lærerike, spennende og kjedelige timer men det har også vært veldig deilig å ikke måtte lese 24/7 for en gang skyld. Vi har liksom ventet 3 år på dette året her og nå er det allerede over så nå blir det bare hardere og hardere igjen. Men først SOMMERFERIE!!

På mandag dro deler av klassen ut på middag som var en utrolig koselig avslutning på året.

Igår var det 1 mnd til bryllupet og jeg var å hentet brudekjolen min. Veldig fornøyd og gleder meg skikkelig til å bruke den.

På kvelden igår dro vi ut for å spise på en mathall som akkurat har kommet til Gdansk. Det er et sted som egentlig bare har samlet mange restauranter på samme sted også går du til den type maten du vil ha, bestiller, får en brikke også er det bare å vente på maten. Nam!

Vi dro videre ut og endte opp på et sykt kult utested som heter 100sznia, hvor det er mange matboder, barer og skikkelig chill stemning. Ble ikke så seint med tanke på at jeg skal til frisøren så tidlig i morgen så vi gikk hjem sånn i 01.00-tiden.

Dagen idag blir det mye pakking, fiksing av litt diverse ting, og bare farte rundt i byen.

Håper dere får en fin dag.

– Aurora

 

Siste dag

Da var siste skoledag endelig over og vi har uoffisielt sommerferie – vi har en siste eksamen på mandag, men den skal visst være ganske grei så har tatt litt sommerferie allerede.

Rett etter skolen dro jeg og Martin på trening og for å være ærlig så var det ekstremt tungt i dag.

Sov ganske dårlig i natt så var kjempe trøtt da jeg kom på trening, men veldig stolt over at jeg faktisk klarte å gjennomføre en relativt tung økt.

For interesserte besto økta av 3 runder med:

400 meter løping/roing

30 repetisjoner med å løfte en 10 kg vekt fra bakken til over hodet

30 rep. Overhead squat.

Hvis du liker å svette er dette definitivt økta for deg.

Vi driver for tiden å rydder og pakker ut av leiligheten vår for sommeren sånn at vi skal slippe å betale unødvendige penger i husleie når vi ikke bruker leiligheten.

Senere i kveld skal vi til Elise å spise vår ukentlige fredagstaco så gleder meg veldig til det.

Håper dere får en fin fredag.

-Aurora

Another day at the beach

For et flott vær vi har her i Gdansk for tiden! Idag var det faktisk opp mot 30 grader så det var ikke noe tvil om at vi måtte på stranda idag også!

Timene går heldigvis ganske fort i psykiatri timene for pasientene vi har er så interessante. Vi har vært på ungdomsavdeling de siste to dagen, og det er helt utrolig hvor mye forferdelig disse unge menneskene har gått igjennom.. men det er også veldig inspirerende å se hvordan psykiatrikerne håndterer disse situasjonene.

Det som egentlig er mest interessant for meg er alt de forteller. De kan komme inn i rommet veldig sjenerte og ikke ville snakke med oss i det hele tatt, men med en gang de går ut av rommet så skriker de og er utagerende i gangene. Den ene pasienten vi så igår måtte faktisk bli stroppet fast i sengen etter vi hadde snakket sammen. Så det er jo litt skummelt men samtidig veldig interessant.

Vi skal på stranda i morgen også, for på fredag skal det visst lyne og tordne så vi må nyte alt vi kan av sola før den forsvinner.

Håper finværet snart kommer hjem til dere også. Ha en fin kveld alle sammen.

– Aurora

 

It’s beach time!

Heihei og god morgen!

Da var det tirsdag allerede og jeg ligger i senga og venter på å klare å karve meg ut av senga. Det er så nydelig vær i Gdansk for tiden at jeg bare har lyst til å dra rett på stranda med en gang jeg våkner. Vi har jo fortsatt skole dessverre og idag skal gruppa vår være ekstra lenge for å slippe å dra på torsdag.. selvom vi slipper på torsdag er det litt kjipt å tenke på at vi må sitte inne når det er så deilig og varmt ute.

Igår var Martin, Elise, Sofie og jeg på stranda «rett» ved der vi bor og vi fikk ordentlig smak av sommeren.

Denne uka har vi psykiatri som egentlig er ganske spennende, men må si at motivasjonen ikke er helt den samme nå rett før sommerferien. Håper tiden går fort i dag sånn at vi får kommet oss hjem og lagt oss i en park kost oss i sola.

håper dere får en fin dag og at det er like fint vær hos dere!

-Aurora

Konfirmajson

Heihei, fine folk!

Håper dere har hatt en super lørdag! Personlig har jeg hatt en kjempe fin lørdag. Jeg og mamma dro fra Sverige i dag tidlig for å rekke konfirmasjonen kl 10.30. Vi var begge passe trøtte når vi satt oss i bilen 07.00 for å reise hjemover og heldigvis kjørte mamma så jeg fikk mulighet til å sove litt på vei hjem.

Det var en kjempe koselig og fin konfirmasjon, vi spiste thaimat og det var såå mange gode kaker. Jeg storkoste meg!

Nå er jeg tilbake i Gdansk og har kun 1 uke igjen med skole før jeg er ferdig med 4-året!! Det er meldt kjempe fint vær hele uka med opp mot 28 grader de neste dagene, så vi tenker å ta turen til stranda rett etter skolen også tar vi heller å trener sent på kvelden etter vi har kommet hjem. Må jo utnytte finværet når vi først har det.

håper dere får en super uke.

-Aurora