New Year, Same Me?

Hei og godt nytt skoleår. Da går vi i 5.klasse og vi har kommet godt i gang! Har allerede hatt 2 eksamner og føler alt er som før sommerferien. Det er de samme lærerne, samme klasserommene, det samme sykehuset og det føles egentlig som om vi aldri har vært borte. Selv om vi har hatt 3 mnd med sommerferie skulle jeg gjerne hatt 3 til. Veldig mange er jo glad i hverdag og faste rutiner, men jeg er veldig glad i ferie og kunne gjøre akkurat det jeg vil til en hver tid.

Første uken startet vi med Pediatric surgery, et relativt spennende fag hvor vi fikk se noen operasjoner og var på “outpatient clinic”, men når motivasjonen til læreren som har seminaret ikke er på topp er det ikke like morsomt å sitte i 2 timer å høre på.

Deretter hadde vi Allergology, et fag som tar for seg forskjellige allergier, hvordan man skal behandle de og hva du skal gjøre hvis noen får anafylaktisk sjokk. Vi hadde en veldig hyggelig lærer når vi var på klinikken, og fikk et godt innblikk i hvordan det er å være allergolog. På fredagen avsluttet vi faget med en muntlig prøve.

Denne uken har vi egentlig bare kjedelig fag, ingen klinsike fag og vi sitter fra 8-15 å hører på forskjellige lærere snakke om lover og regler innenfor helsevesenet. Deilig å bli ferdig med dette faget så fort som mulig, men føler denne uken har vart en evighet. Var veldig klar for helg på onsdagen allerede, så ikke nok med at jeg drikker kaffe om morgenen så har jeg tatt meg kaffe i termos hver dag hele denne uka.

Anne-Line er på besøk, så denne helgen skal vi kose oss litt ekstra! Dra ut å spise, shoppe og bare tusle litt rundt i byen. Hun har vært her flere ganger før, så hun kjenner byen godt. Vi har jo skole på dagen, men vi har jo mye igjen av ettermiddagen/kvelden når vi kommer hjem, så det går jo fint.

Hvordan har starten på skoleåret vært for deg?

-Aurora