Det perfekte utdrikningslaget

Hei.

Tenkte jeg skulle fortelle litt om utdrikningslaget mitt siden jeg egentlig ikke har snakket så mye om det eller generelt snakket så mye om bryllupet i det hele tatt.

Jeg hadde jo utdrikningslag en uke før vi reiste ned til Malta så jeg var bomsikker på at det kom til å bli i Malta da de drøya det såpass lenge og jeg var egentlig ganske deppa siden jeg ikke skjønte hvordan det skulle bli tid til det der nede. Jeg er en sånn person som fort kan bli stressa når jeg ikke har kontroll på ting selv, så da tar ofte følelsene overtaket.

Dagen startet faktisk ganske dårlig siden jeg ventet bare på at de skulle komme og overraske meg men tiden gikk og klokka ble 9 også ble den 10, og jeg satt egentlig bare å tenkte: okei, kanskje de kommer neste time.. men så kom de aldri og jeg ble bare mer og mer lei meg. Samme morgen våknet jeg med ganske stor allergi-reaksjon i ansiktet og følte jeg måtte på apoteket og kjøpe øyedråper og litt av hvert, så jeg satt meg i bilen sammen med Martin (som visste alt). Jeg hadde akkurat kjørt ut av parkeringshuset så ser jeg plutselig Anne-Line løpe foran bilen. På dette tidpunktet var jeg 100% sikker på at det ikke ble noe av siden klokka hadde bikka 12 så jeg fikk faktisk litt sjokk og begynte bare å gråte med en gang. Så kom alle jentene løpende mot meg og det var starten på en av de beste dagene i mitt liv.

De tok på meg blindfold og geleidet meg til togstasjonen hvor vi tok toget inn til Oslo. De hadde lagd bingobrett med forskjellige utfordringer som måtte gjennomføres, og hvis man fikk 4 på rad så kunne de bestemme en ting jeg måtte gjøre og det ble en del pinlige utfordringer for å si det sånn.

De hadde bokket KOK som er en liten brygge med badstue som ligger rett foran operaen. De hadde også leid inn en massør som masserte meg i 1 time mens de andre badet og koste seg. Det var så utrolig deilig og utrolig koselig så kan virkelig anbefale alle å leie en sånn for det var utrolig morsomt.

 

Vi var jo såå heldige med været, det var jo 30 grader og så deilig og varmt.

Etter vi hadde vært der i 2 timer så var det tid for å gå videre. Emma og Anne-Marit som var mine forlovere hadde lagd en rebusløype hvor de hadde gått inn i mange butikker og lagt igjen konvolutter med forskjellige hint til hvor vi skulle gå videre som jeg måtte gjette. Vi endte opp på en Airbnb som de hadde leid for dagen hvor det ble pølser og litt avslapping.

Deretter bar det videre til Emma med Karaoketaxi. Utrolig gøy!!! Når vi kom frem til Emma hadde hun og Anne-Marit ordnet og gjort det helt fantastisk fint! De hadde bestilt pizza, bakt muffins og det så bare helt nydelig ut. Der storkoste vi oss med pakkelek, dansing og bare hadde det kjempe gøy.

Processed with VSCO with a5 preset

Da klokken ble rundt 23.30 bestemte vi oss for å dra ut og vi dro på Heidi’s – egentlig kun fordi jeg aldri hadde vært der og fordi vi var i skikkelig danse humør.

Det var en helt fantastisk dag og jeg er evig takknemlig til mine forlovere og bestevenner, men også til alle mine gode venner som var med og gjorde dagen til en så sinnsykt bra dag! Dere er best.

 

Har du hatt, eller vært i utdrikningslag denne sommeren?

 

-Aurora

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg