Fine, fine Norge!

Heihei og god Torsdag. Da var vi på vei hjem tilbake til Oslo og tar farvel med Bodø for denne gang. Det har vært en helt fantastisk tur og vi har gjort så utrolig mye forskjellig disse dagene.

På fredag hadde vi et uoffisielt intervju med en lege for å se an muligheten for å jobbe som medisinstudent med lisens til neste sommer. Etterpå dro vi på fjelltur som varte to-tre timer, forså å dra på grilling hos foreldrene til Fredrik. Det var en kjempe fin dag, med både aktivitet og mye mat.

På lørdag var vi klare for langtur. Vi sto opp 07.30 for å være klare til å reise 08.00. Det ble frokost i bilen og vi kjørte innover mot Svartisen som er en av Norges største isbreer.  Vi måtte kjøre til en parkeringsplass, ta båt over til andre siden av fjorden forså å sykle inn mot isen. Den siste delen måtte vi gå til fots da det kun var glatt stein helt opp til isbreen. Vi fant ut at iløpet av det siste året har isen smeltet hele 140 meter!! Det er sykt. Fikk helt sjokk da jeg hørte det. Global oppvarming er så virkelig at de som ikke tror på det må både være døve og blinde.

Videre dro vi til den sykeste trappa jeg har gått i, Fykantrappa. Den var så sykt bratt at jeg fikk faktisk kjenne ordentlig på høydeskrekken noe jeg egentlig ikke trodde jeg hadde. Det var 1129 trappetrinn som føltes ut som var plassert i 90 grader rett oppover. Da vi kom på toppen så var det den sykeste utsikten og det var såå verdt den lille høydeskrekken jeg fikk kjenne på. Bare se så fint:

Etter dette stoppet vi innom et sted for å bade, jeg feiga ut da jeg kjente at jeg begynte å få litt vondt i halsen men gutta stupte ut i det iskalde vannet. Veldig glad jeg droppa det når de sa hvor kaldt det var. Deretter dro vi hjem og avslutten dagen med en liten fest.

Det var en helt fantastisk tur og vi storkoste oss hele gjengen!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg