Herr og Fru Bergersen Kinstad

Hei alle sammen. Håper dere nyter sommerferien like mye som meg, og at sommeren deres hittil har vært super.

Jeg har jo faktisk rukket å gifte meg siden sist noe dere kanskje ser på toppbildet. Vi giftet oss på Malta og tok med familie og venner ned dit for å feire kjærligheten mellom meg og Martin. Vi kom ned 5 dager før bryllupet for å gjøre litt forberedelser til selve dagen, men også for å få litt brunfarge og en lite ferie før den store dagen.

Vi var ikke de enste som valgte å gjøre bryllupsuka til en ferie, men omtrent hele familien var der både før og etter, som gjorde det ekstra koselig.

På forhånd hadde vi arrangert litt forskjellige begivenheter som de fleste som var der kunne bli med på:

Søndag ble det tur til Golden bay, som er en stor strand litt nord på øya:

På Mandag hadde vi leid en stor båt som fraktet oss rundt Malta til Comino som er en nydelig liten øy rett ved siden av Malta hvor det var mulighet for snorkling og bading:

 

Onsdag hadde vi en før-fest sånn at folk kunne mingle litt og bli litt kjent før bryllupet:

Alt var veldig vellykka og det så ut som at folk storkoste seg! Det kan virkelig anbefales om man ønsker å en litt mer avslappet stemning i bryllupet. Vi valgte også bordplassering i bryllupet ut ifra hvem folk kjente, for da visste vi at folk hadde det bra.

Bryllupsdagen i seg selv var helt fantastisk. Det var over all forventning og alt var bare helt nydelig.

Vi startet dagen ca 8.00 hvor alle dusjet og gjorde seg klare. Vi hadde vært så heldige å få suiten til en av mine nærmeste venner som hadde blitt oppgradert så det var bare helt perfekt! Frisøren kom kl.9.00 og sminkøren kl.10.00. Selvom det ble veldig hektisk på slutten så klarte faktisk alle å være ute av hotellrommet i tide noe.

Tenkte egentlig bare å legge ut et bildedryss av selve dagen for jeg har enda ikke ord til å beskrive den nydeligste og beste dagen i mitt liv:

Vi hadde leid et lokale til afterparty, hvor vi også hadde leid inn en photobooth! Virket som at alle storkoste seg med denne og vi fikk faktisk bilder av alle som var der og alle skrev en liten hilsen.

Alt i alt en veldig vellykka ferie og et veldig vellykka bryllup som jeg kommer til å mimre tilbake til så ofte som mulig.

Hva har dere gjort i sommer?

-Aurora

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg