Jobbhelg

Hei fininger.

Nå sitter jeg på nattevakt og blogger litt mellom slagene. Jeg har hatt nattevakt hele helgen og merker at det skal bli godt å få tilbake en normal døgnrytme igjen. Må si at jeg absolutt ikke er et nattmenneske for jeg klarer hverken å sove lenge på dagen etter jobb og blir fort trøtt på natten når jeg jobber, så det skal bli godt å begynne med dag og kveldsvakter igjen.

Det positive med nattevakter er at det er utrolig lærerikt fordi man har mye mer ansvar mtp at vi er 3 stk på jobb og har flere pasienter pr.person og får gjøre litt diverse ting man ellers ikke får gjøre på dagen. Jeg tar mange blodprøver, har ansvar for drikke og diurese, tar blodsukker, sjekker nefrostomikateter mm.

Jeg jobber på verdens beste avdeling, det må jeg virkelig si! Alle er så utrolig hyggelig og imøtekommende og gleder meg alltid til å komme på jobb.

Over til noe helt annet: Jeg tenkte å poste dagens treningsøkt som jeg trente før jobb i dag. Jeg orket ikke å trene så mye kondisjon, men det ble en fin beinøkt med litt mage på slutten.

Bein:

5×5 – knebøy 50kg

10×3 – romensk utfall

12X3 – frontbøy med 16kg kettlebell

Mage:

3 runder med

50 sekunder planke

30 ab-mat sit-ups

20 side-crunches med 10kg kettlebell

Jeg har helt glemt å si at jeg er ukas utenlands student på studenttorget.no denne uka. Der forteller jeg litt om det å være student i Polen, og hvordan hverdagen generelt er i Gdansk.

Poster link i morgen.

Slenger med et gammelt bilde fra første året som medisinstudent. Veldig rart å se meg selv med brunt hår igjen, Personlig syns jeg at jeg kler blondt hår mye bedre.

Hva syns dere? Blondt eller brunt hår?

-Aurora

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg