Sa noen sommer?

Er det sant at det er 8.august allerede? føler sommeren har flydd forbi i en rasende fart og jeg vil at tiden bare skal stå stille! Nå har jo jeg ferie frem til 1.oktober så sommeren er ikke heelt over for min del, men det begynner jo å bli kjøligere og man merker at det er august og at høste sniker seg sakte men sikkert frem.

Jeg føler egentlig ikke at jeg har gjort noe annet enn å jobbe denne sommeren (som de siste tre somrene) bortsett fra da vi var i Malta.. ja vi har ferie men det er kun ferie fra skolen og ikke ferieferie i den forstand at vi har fri.

Jeg skal jobbe natt hele helgen, så gleder meg ikke sånn veldig til fredagen denne uka heller kjenner jeg.. meen det er penger, og penger kommer alltid godt med som student.

I går etter jobb dro jeg og Martin til Anne-Line (storesøsteren til Martin). Vi dro først for å spise på Lorry’s, forså å ta et champagne glass og litt GT hjemme hos henne. Det var så koselig og vi koser oss alltid så mye når vi er sammen. Hun har akkurat bestilt tur til Gdansk faktisk og skal være hos oss i 5 hele dager! DET blir koselig det.

Ellers har jeg akkurat kommet hjem fra trening, kjørte en fin rygg og mage økt som CrossFit linchpin hadde lagt ut for en stund siden.

Kjørte først 5X5 med markløft forså og ta en kort WOD med løping, KB swings og pull-ups også avsluttet jeg med en liten mageøkt. Det er utrolig deilig å ha treningssenter så nærme, det gjør at det ikke er så vanskelig å komme seg på trening.

Nå skal jeg se om jeg finner en koselig film som jeg kan se på og bare nyte resten av fridagen.

 

Er det bare jeg som føler denne sommeren har flydd avgårde?

 

-Aurora

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg