Sommer og skolefri

Hei fint folk.

Da var det onsdag allerede og vi reiser faktisk snart hjem for sommeren noe som er helt ubeskrivelig deilig. Dette året har gått så sykt fort og jeg skjønner egentlig ikke hvor det har blitt av.

Det har vært et utrolig fint år med mange lærerike, spennende og kjedelige timer men det har også vært veldig deilig å ikke måtte lese 24/7 for en gang skyld. Vi har liksom ventet 3 år på dette året her og nå er det allerede over så nå blir det bare hardere og hardere igjen. Men først SOMMERFERIE!!

På mandag dro deler av klassen ut på middag som var en utrolig koselig avslutning på året.

Igår var det 1 mnd til bryllupet og jeg var å hentet brudekjolen min. Veldig fornøyd og gleder meg skikkelig til å bruke den.

På kvelden igår dro vi ut for å spise på en mathall som akkurat har kommet til Gdansk. Det er et sted som egentlig bare har samlet mange restauranter på samme sted også går du til den type maten du vil ha, bestiller, får en brikke også er det bare å vente på maten. Nam!

Vi dro videre ut og endte opp på et sykt kult utested som heter 100sznia, hvor det er mange matboder, barer og skikkelig chill stemning. Ble ikke så seint med tanke på at jeg skal til frisøren så tidlig i morgen så vi gikk hjem sånn i 01.00-tiden.

Dagen idag blir det mye pakking, fiksing av litt diverse ting, og bare farte rundt i byen.

Håper dere får en fin dag.

– Aurora

 

2 kommentarer
  1. Jeg veldig liker Gdansk men mitt yndlings byen i Polen er Warszawa. Polsk hovedstad har så mye å ofre! Dens gamlebyen og moderne arkitektur er helt konge! Jeg elsker Warszawa, den har dens stemning og er så vakker og fremdeles ukjent byen!Hvis du letter etter spennende sted til å feste eller ha godt måltid prøv New Orleans. Bortsett fra god mat, der er også vakre pole dansere og topp musikk.

  2. Hvis du liker sexy kvinner med fantastiske danseferdigheter, gå til New Orleans Nightclub i Warszawa.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg