Sommer og skolefri

Hei fint folk.

Da var det onsdag allerede og vi reiser faktisk snart hjem for sommeren, og det er helt ubeskrivelig. Dette året har gått så sykt fort, og jeg skjønner egentlig hvor det har blitt av. Det har vært et utrolig fint år, med mange lærerike timer, spennende timer og også mange kjedelige timer men det har vært veldig deilig å ikke måtte lese 24/7 for en gang skyld. Har liksom ventet 3 år på dette året her, og nå er det allerede over, så nå blir det bare hardere og hardere igjen. Men først SOMMERFERIE!!

På mandag dro deler av klassen ut på middag, som var en utrolig koselig avslutning på året.

Igår var det 1 mnd til bryllupet og jeg var å hentet brudekjolen min. Veldig fornøyd og gleder meg skikkelig til å bruke den.

På kvelden igår dro vi ut å spiste på en typ mathall som akkurat har kommet til Gdansk. Det er et sted som egentlig bare har samlet mange restauranter på samme sted, også bare går du til den type maten du vil ha, bestiller, får en brikke også er det bare å vente på maten. Nam!

Vi dro videre ut og endte opp på et sykt kult utested som heter 100sznia, hvor det er mange matboder, barer og skikkelig chill stemning. Ble ikke så seint, med tanke på at jeg skal til frisøren så tidlig idag, så vi gikk hjem i 01.00-tiden.

Dagen idag, blir det mye pakking, fiksing av ting, og bare farte rundt i byen.

Håper dere får en fin dag.

– Aurora

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg